Compagnie Maritiem is gevestigd in het historische hart van Vestingstad Grave. "Grave is de meest belegerde vestingstad van Nederland". Dat wordt wel eens beweerd. Of het waar is, is niet duidelijk.
Wel is duidelijk dat Grave een boeiend verleden heeft. De stad is vaak in puin geschoten en weer opgebouwd. Interesse in de geschiedenis van Grave? Bezoek dan het Graafs Museum, in de Hampoort aan de St. Eliabethstraat.
 

Pand
   
 
Welkom in Grave! Welkom in De Graafse Straatjes.
De Graafse Straatjes vindt u in het historisch centrum van Vestingstad Grave, waar u op uw gemak kunt funshoppen, een terrasje pakken, heerlijk kunt eten en wellicht een afzakkertje kunt nemen.

Keuze genoeg.
In deze gezellige straatjes vindt u een grote diversiteit aan unieke winkels en boetiekjes met kunst, brocante, design, mode, speciale kadootjes, chocolade, Oudhollands snoep, bloemen, woonaccessoires, teddyberen en zelfs  kraamkadootjes voorzien naam, geborduurd terwijl u wacht. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe tas, tapasschaaltjes, een antieke deurknop of een origineel kado, u vindt het vast in onze straatjes. 

Lekker eten.
Naast de unieke winkels zijn de Graafse Straatjes ook vanwege de historische panden zeker een bezoek waard. En bent u helemaal geslaagd met shoppen, geniet u dan op een van de gezellige terrassen of ontdek de culinaire hoogstandjes in een van de vele bijzondere restaurants van Vestingstad Grave.

Bezoek De Graafse Straatjes: www.degraafsestraatjes.nl
 

Rogstraat 46 | 5361 GR Grave | T: 06 - 29 52 18 02 | E: info@maritiemgrave.nl